Chef de sarbatorit


Daca vrei sa gasesti prilej de petrecere nu-ti trebuie prea mult. Fie ca e ora cinci undeva in lume asa ca iti poti permite paharul ala de bautura dupa o zi mai putin grozava, chiar daca deocamdata e doar ora trei si mai ai de lucru, fie ca e zi de sarbatoare.

Cum adica e zi de sarbatoare? Pai deschizi calendarul religios si vezi daca e vreo cruce neagra, albastra sau rosie. Daca nu e, vezi daca nu poti sarbatori sfantul din ziua aia. N-ai noroc si nu e nici un sfant cu nume acceptabil? Da-i o cautare pe google si vezi ce semnificatii sunt pentru ziua de azi. Daca-i ziua clatitelor ai ocazia sa bagi tona de clatite cu ce vrei tu in tine motivand ca iti plac clatitele. E 1 mai: mici, bere si alte carnuri la gratar pana ai nevoie de inca o zi libera pentru recuperare.

A-i ratat sarbatorile cunoscute: nu-i nimic. Azi e “Cinco de Mayo”. Cum? Nu esti mexican sau n-ai origini mexicane? Lasa ca tequila e tot un fel de tuica, churros sunt un fel de minciunele si pentru restul placerilor vinovate sigur gasesti un motiv.

Motivul meu pe azi pentru placinte cu branza? Hei, are cineva nevoie de motiv pentru placinta cu branza?! Asa ziceam si eu…


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.